Koningin Emmakade 4

Koningin Emmakade 4 2019-08-13T08:44:17+00:00
Vraagprijs: € 1.195.000,00 k.k.
Woonoppervlakte: 314m2
Reageer!

KONINGIN EMMAKADE 4

VOLLEDIG GERENOVEERDE, MEER DAN UNIEKE, PARTERREWONING VAN MAAR LIEFST 312 M2, 4 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS EN INPANDIG PARKEREN (TWEE AUTOS) EN EEN FANTASTISCHE EN ZONNIGE PATIOTUIN.

Entree op straatniveau. Zeer ruime hal met modern gastentoilet voorzien van een design wastafel op fraai meubel. Bijna de gehele linkerzijde van de hal wordt gekenmerkt door de stalenwand met openslaande deuren die de grote garage afscheid van de hal en de woonkamer.

Ruime garderobekast met fraaie antieke Franse deuren. De doorloop naar de woonkamer is zeer indrukwekkend te noemen. De openhaard is fraai afgewerkt met een houten zitbank die van muur tot muur loopt. De fantastische breedte van de kamer (16m) springt direct in het oog en zo ook de grote 6 meter brede raampartij met uitzicht op de zeer zonnige patio. De woonkamer loopt naadloos over in de keuken. De moderne keuken met groot kookeiland is geplaatst op een marmeren vloer met uiteraard vloerverwarming. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de hal naar de keuken is een zeer ruime bijkeuken voor extra opslag. Naast de bijkeuken komt een ruime kamer voor de wasmachine, droger en opstelplaats voor de cv-installatie. Ook hier weer veel opbergkasten en mogelijkheden.

De woon-/eetkamer beslaat in het totaal 138m2 en is door de afwijkende maatvoering op alle punten zeer ruim te noemen. Doordat de twee hoofdslaapkamers beide uitkomen op de patio ontstaan er bijzondere zichtlijnen in de woning.

De ouderslaapkamer heeft een eigen inloopkast. De badkamer is voorzien van een vrij hangend toilet en een bidet. Omdat de badkamer feitelijk achter de slaapkamer doorloopt heeft u twee vaste wastafels met een meubel, een regendouche en een apart vrijstaand bad. De wand bij het bad is deels uit staal en glas opgetrokken waardoor u een bijzonder zicht heeft over de patio en bijna de gehele woning. De vloer is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met fraaie houtlook tegels van Porcelanosa. De wanden zijn voor een groot deel betegeld met fraai marmer.

De tweede ruime slaapkamer ligt aan de andere zijde van de patio en heeft tevens een kastenwand en een badkamer voorzien van een eigen toilet, inloopdouche en dubbele vaste wastafels. Uiteraard ook hier vloerverwarming. Achter de wand voor het bed is op bijzondere wijze met indirect licht gewerkt.

Aan de voorzijde van de woning zijn de derde en de vierde slaapkamer. Deze twee kamers hebben uiteraard een badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en een eigen toilet. Ook hier ligt vloerverwarming. Het bijzondere van deze twee kamers is dat ze zowel vanuit de woning bereikbaar zijn als vanaf de openbare weg middels een eigen voordeur.  De tweede kamer kan tevens als een aparte study gebruikt worden of bij de woonkamer getrokken worden. De scheidingswand is hier opgetrokken uit stalen kozijnen met glas en twee openslaande deuren.

 

Algemeen;

 • Volledig nieuwe elektra;
 • Volledig intern vernieuwd rioleringssysteem;
 • Volledig vernieuwde cv-installatie met combi ketel (HR+);
 • Alle wanden die aan buiten grenzen zijn geïsoleerd;
 • Volledige plafond geïsoleerd;
 • Alle ramen vervangen door dubbele beglazing;
 • Kozijnen voorzijde hout;
 • Kozijnen achterzijde kunststof;
 • Patio volledig betegeld en voorzien van hemelwater afvoeren;
 • Patio voorzien van elektra en water;
 • Patio voorzien van aansluitingen Casema en internet;
 • Alle slaapkamers voorzien van Casema en internetaansluitingen;
 • Alle vloeren voorzien van Eiken lamelparket;
 • Al het tegelwerk in de woning van Porcelanosa.

 

KOOPSOM € 1.195.000,00 K.K.

Oplevering medio juli 2019