Kanaalweg Symonszstraat Bouwnummer 4

Den Haag

Kanaalweg Symonszstraat Bouwnummer 4 2020-04-03T08:43:39+00:00
Vraagprijs: € N.T.B. k.k.
Reageer!

BOUWNUMMER IV

WAARSCHIJNLIJK DE MOOISTE PARTERRE IN HEEL DEN HAAGVAN CA 357 M²!, MET, INTERN PARKEREN, PLAFONDHOOGTES TOT RUIM 6 METER!, VIER GROTE SLAAPKAMERS WAAR VAN TWEE MET GLAZEN PUIEN EN UITZICHT OP DE WOON-/EETKAMER, GROTE PATIO EN EXTRATERRAS,ZIEN IS KOPEN!

Op deze gewilde locatie, op loopafstand van openbaar vervoer, de winkels van de Frederik Hendriklaan, op fietsafstand van het strand, restaurants, theater en lunchrooms wordt dit project van 5 appartementen gerealiseerd door PLAN2000 (2KBV).De appartementen variëren van 200m²tot 357m².Alle appartementen worden voorzien van eiken lamelparket. Alle tegels worden geleverd door Porcelanosa, alle kranen zijn inbouw en van het merk Hot Bath.

Alle ramen worden voorzien van HR glas. De badkamers krijgen aparte vloerverwarming. De appartementen worden afgeleverd met een Energielabel A. De appartementen worden onderling ook geïsoleerd. Entree op straatniveau.Woon-/eetkamer 145m²! Acht openslaande deuren naar de grote volledig ommuurde patio van72m². Door de creatie van een vide is de plafondhoogte meerdan 6 meter!! Twee van de slaapkamers op de eerste etage hebben een onwaarschijnlijk fraai uitzicht op de vide en de onder gelegen woonkamer.Op de eerste etage zijn vier ruime slaapkamers, twee mooie badkamers en de master bedroom heeft een ruim terras met trap naar de patio.

Koopsom HOGERE PRIJSKLASSE k.k.
Oplevering 6 maanden na aanvang renovatie