Kanaalweg Symonszstraat Bouwnummer 2

Den Haag

Kanaalweg Symonszstraat Bouwnummer 2 2020-04-03T08:34:24+00:00
Vraagprijs: € 1.275.000,00 k.k.
Reageer!

BOUWNUMMER II

ZEER RIANTE 275M² PARTERRE WONING MET DRIE SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, ZEER GROTE LIVING MET OMMUURDE TUIN EN EEN INPANDIGE GARAGE.

Op deze gewilde locatie, op loopafstand van openbaarvervoer, de winkels van de Frederik Hendriklaan, op fietsafstand van het strand, restaurants, theater en lunchrooms wordt dit project van 5 appartementen gerealiseerd door PLAN2000 (2KBV). De appartementen variëren van 200m² tot 357m².

Alle appartementen worden voorzien van eiken lamelparket. Alle tegels worden geleverd door Porcelanosa, alle kranen zijn inbouw en van het merk Hot Bath. Alle ramen worden voorzien van HR glas. De badkamers krijgen aparte vloerverwarming. De appartementen worden afgeleverd met een Energielabel A. De appartementen worden onderling ook geïsoleerd. Entree op straatniveau. De parkeerplek van dit appartement bevind zich in het appartementen bied ruim plaats voor een auto en fietsen.Aparte entree van de woning op straatniveau.Ruime hal(ca 30m²). Fraaie dubbele stalen deuren met glas naar tussenhal, dubbele stalen deuren naar de zeer ruime(ca 78m²)grote woon-/eetkamer met hoge plafonds en vier openslaande deuren naar de ruime, goed op de zon gelegen patio van ca 40m².Er wordt een fraaie keuken geplaatst met kookeiland en voorzien van alle moderne apparatuur.Het appartement krijgt drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een aparte bijkeuken.Twee van de slaapkamers hebben openslaande deuren naar de patio.

Koopsom €1.275.000,00 k.k.
Oplevering 6 maanden na aanvang renovatie