Goudsbloemlaan 2

Den Haag

Goudsbloemlaan 2 2020-05-01T08:12:25+00:00
Vraagprijs: € 785.000,00 k.k.
Reageer!

VOLLEDIG GERENOVEERDE ZEER RUIME HOEK PARTERREWONING MET DRIE SLAAPKAMERS, TWEE RUIME ZEER LUXE BADKAMERS, MODERNE KEUKEN MET KOOKEILAND EN ALLE VLOEREN VOORZIEN VAN EIKEN LAMELPARKET.

Deze aan het gezellige Goudenregenplein gelegen, zeer ruime vijf kamer parterrewoning met zonnige achtertuin met achterom, is een ideale woning voor mensen die veel ruimte willen en geen trappenhuizen.

Entree woning, fraaie hal met stalen kozijnen en deur. Doorloop naar de ruime gang met garderobe tevens voorzien van opbergruimtes.

Gasten toilet met bijzonder tegelwerk, vrij hangend toilet, fonteintje met exclusieve kranen en wasbakje.

Doorloop naar de zeer ruime woon- eetkamer. Door de indeling is er een splitsing ontstaan tussen het eet en zit gedeelte, zonder het onderlinge contact te verliezen. De grote zeer luxe keuken neemt een centraal punt in waardoor er met beide vertrekken contact blijft bestaan. De keuken is voorzien van een ruim kookeiland met bar gedeelte. Het koken en spoelen is beide in het eiland verwerkt. De kookplaat is inductie, de bijzonder fraaie afzuigkap van Wave maakt het geheel tot een plaatje. Uiteraard is deze keuken ook weer voorzien van een Quooker. De keuken heeft verder een koelkast met aparte vriezer, een aparte wijnkoeler, een vaatwasmachine en dubbele ovens. Er is veel bergruimte in de keuken en ruim voldoende elektrapunten.

Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de ruime bijkeuken/washok, met aansluitingen voor wasmachine en droger opstelplaats voor de cv- installatie en veel extra ruimte voor storage.

De eetkamer heeft dubbele openslaande deuren naar de ruime zonnige tuin met ochtend, middag en avond zon. Er is een opstel plaats voor fietsen en een opstelplaats voor de containers. De tuin is tevens bereikbaar vanaf de straat en heeft een dubbele poort.

Er zijn drie ruime slaapkamers, alle met inbouwkasten, aansluitingen voor tv en internet, uiteraard allemaal voorzien van nieuw dubbelglas.

De twee badkamers zijn werkelijk het pronkstuk van dit project, zeg maar gerust 5 sterren kwaliteit.
De hoofd badkamer is voorzien van dubbele wastafels, groot wastafel meubel met laden, twee zeer bijzondere spiegels met indirecte LED verlichting. Een tweede toilet. Een zeer ruime inloopdouche met inbouwkranen van Hot Bath. Het tegelwerk (Porcelanosa) is van hoge kwaliteit. Het ligbad is iets wat u echt moet zien in het echt. Het bad hangt half vrij (zwevend) de kranen komen uit de vloer en er is veel ruimte voor uw spullen. Het enige nadeel is wellicht dat, u het liefst in dit vertrek blijft. Oh ja en natuurlijk vloerverwarming en een handdoekradiator!

De tweede badkamer is ook zo mooi dat het eigenlijk ook een eerste badkamer is. Het ruime vertrek is voorzien van dubbele wastafels op een meubel met vier laden. Twee grote spiegels met indirecte LED verlichting. Een grote inloopdouche met nis voor de zeep en shampoo flesjes. Ook hier bijzonder tegelwerk van Porcelanosa en inbouwkranen van Hot Bath. De vloerverwarming en een handdoek radiator, maken het geheel af.

Alle elektra, af- en aanvoeren, water-, gas en cv-installatie zijn vervangen vanaf de meter. Alle vloeren zijn voorzien van een eiken lamelparket, alle buitenwanden en plafonds zijn geïsoleerd al het glas is vervangen voor dubbele beglazing.

ALLEEN EEN BEZICHTIGING GEEFT INZICHT IN DEZE PRACHTIGE WONING.

– KOOPSOM 785.000,00 K.K.
– OPLEVERING PER DIRECT
– OPEN HUIS ZONDAG 3 MEI VAN 11:00-15:00 (let op, vanwege de Corona maatregelen, mogen er maximaal 2 personen tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn)