Dienstverlening 2017-08-08T07:22:31+00:00

Dienstverlening

MAK Makelaardij levert al haar diensten op een no cure no pay basis. Wij gaan er vanuit dat een klant pas dan betaalt als er ook daadwerkelijk een resultaat is behaald voor de klant. Een snel resultaat is hierdoor voor beide partijen van belang. Nog belangrijker is, dat het resultaat een blijvend goed resultaat is, immers een goede mond op mond reclame is de beste reclame die een bedrijf zich kan wensen.

Bij MAK Makelaardij houden we ons ook niet strikt aan de reguliere openingstijden. U kunt op afspraak ook buiten kantooruren en in het weekend terecht. Wij passen ons aan de klanten aan, daar waar dit mogelijk is.

After sales is een zeer belangrijk gegeven, ook in de huizenmarkt. Wij houden onze klanten dan ook na de transactie op de hoogte van prijsontwikkelingen en planologische ontwikkelingen in de directe omgeving van hun woning.

Adviseren stopt ook niet bij de aanschaf van een woning. Advisering kan ook worden uitgebreid met de assistentie bij renovaties e.d. MAK Makelaardij beschikt over een ruime ervaring op het gebied van renovatie begeleiding. Deze begeleiding kan tegen een van te voren afgesproken uur tarief of tegen een fixed price.

Vraag geheel vrijblijvend een advies voor de aankoop of de verkoop van uw woning, wij zijn u graag van dienst.